Glazenwasser

Glazenwasser
Ronney
Glazenwasser nodig?

Uw ramen en kozijnen zijn een belangrijk onderdeel van uw huis of pand. En is het niet prettig om naar buiten te kijken door schone ramen?
Hendriks Totaalreiniging kan dit vakkundig voor u reinigen. Wij beschikken over goed materiaal en de nodige ervaring om uw ramen blinkend schoon te maken zonder vlekken of strepen.

U kunt zelf het aantal keer kiezen dat u uw ramen gewassen wilt hebben, of dit nu 1x in de maand of 1x in de 2 maand is.

Vaak kunnen wij u ook gelijk vertellen wanneer wij er weer zullen zijn, afspraak is afspraak en dat willen wij graag aanhouden,
zodat u weet waar u aan toe bent en wanneer uw glazenwasser er weer is.

Wij maken bij het ramen wassen standaard de bijhorende kozijnen, deuren, en rolluik houder (indien aanwezig) schoon. Dit oogt niet alleen netter, maar zo behoud u ook uw houtwerk of kunststof kozijnen. Schone ramen geven uw woning of bedrijfspand weer een frisse en verzorgde uitstraling.

Glasbewassing wordt bij ons hoofdzakelijk nog op de ouderwetse traditionele manier uitgevoerd. Op deze manier kunnen wij een zo goed mogelijk afwerkingsniveau realiseren en daarmee onze kwaliteit waarborgen. Daarom worden bij het reinigen van de ramen uw kozijnen, deuren, vensters, en aanwezig de rolluik-houder grondig schoongemaakt.

Uw pand is uw eerste visitekaartje. Door het onderhouden van uw pand straalt u kwaliteit uit naar buiten.