boeidelen en windveren schoonmaken

boeidelen en windveren schoonmaken
No Comments Boeien en windveren,Gevelreiniging,ramenwassen Ronney
hout of kunststof Boeidelen en windveren weer schoon hebben?

Zowel hout of kunststof Boeidelen en windveren dienen periodiek schoongemaakt te worden. Hout worden meestal eens per 3 tot 5 jaar geschilderd. Kunststof of Trespa worden daarentegen vaak ‘vergeten’.

Daarnaast word trespa en kunststof vaak nog gepresenteerd en verkocht als een product dat nagenoeg onderhoudsvrij is. Echter wordt alles in de loop der tijd vies, dus ook kunststof en trespa! Onderhoud is daarom heel belangrijk, vooral als u te lang wacht. Door de zon, regen, en vuil komt het vaak voor dat het vuil al zover inbrand in uw kunststof of uw trespa dat dit bijna tot niet meer weg wil.

Vooral bij trespa is het belangrijk, want als deze niet goed word onderhouden komen er na verloop van tijd kleine scheurtjes in waardoor u alsnog vast zit aan het schilderen. Heeft uw kunststof een zwarte gloed of zwarte strepen onder uw kozijnen?

Dit verhelpen wij graag!

Wij reinigen o.a.:

Houtwerk schoonmaak, Boeidelen reiniging, kunststof reiniging, Trespa reiniging, Dakkapellen, Veranda’s, Carport, Goten, Zonnepanelen, Boeien en Windveren. Bij het bovenstaand worden bijhorende ramen schoongemaakt en goten geleegd. Streeploos!

Om u een zo goed mogelijke indruk te geven van het uiteindelijke resultaat, kunnen wij eventueel vooraf een proefstuk zetten.
Voor een blijvend resultaat en een langere levensduur raad Hendriks Totaalreiniging Emmen u eens per jaar aan uw houtwerk of kunststof te laten reinigen.

Hendriks Totaalreiniging is gevestigd in Emmen. Onze werkomgeving is: Klik hier Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat doet hendrikstotaalreiniging nog meer?

Wij kunnen u helpen met het schoonmaken van o.a. Terrasreiniging en gevelreiniging, dak reiniging, zonnepanelen schoonmaken, Algemene schoonmaak, Boeidelen en windveren schoonmaken, schilderwerk schoonmaken van zowel uw houtenkozijnen en kunststof kozijnen. Dakkapellen, veranda’s, carport, glazen wassen, dakgoten legen, groene aanslag verwijderen van tegels oprit of gevel. Vragen? Neem contact met ons op.